Yhteystiedot

Sivulta löydät kaikki tärkeimmät yhteystietomme sekä muut tiedot toimintaamme liittyen. Sivuilla on listattuna myös sosiaalisen median eri tilit, mahdolliset avoimet työpaikat sekä toimipisteidemme aukioloajat. Löydät sivulta myös ohjeet siihen kuinka voit esittää kysymyksiä sekä jättää mahdollista palautetta.

Toimisto

Osoite:

Eduskunnantie 1 03405 Hallitus

Puhelin:

09 - 123456 / 045 - 123456

Sähköposti:

Sivulista@Sivulista.com

Aukioloajat:

Ma-Pe 08:00-16:00
La Suljettu
Su: Suljettu

Työpaikat

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään pienessä yrityksessämme niin kannattaa seurata tätä sivua.

Lisäämme tähän alle kaikki mahdolliset avoimet työpaikat sekä tiedot niihin liittyen. Sivuilta tulet löytämään myös mahdolliset avoimet kausityöpaikat sekä muut kiireapulaisten tarpeet.

Voit kuitenkin aina lähettää postilla tai sähköpostilla avoimen hakemuksen sekä CV:n vaikka avoimia paikkoja ei sivulla näkyisikään. Toimistollamme saa myös aina tulla käymään ja voit ohi kulkiessa tiputtaa CV:n myös fyysisesti meille. Saatat saada jopa mukavaa juttuseuraa sekä kupillisen kahvia.

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media on nykyään isossa roolissa ja mekin olemme rantautuneet sinne erittäin vahvasti. Käy laittamassa seurantaan tilit palveluista, joissa itsekin olet mukana. Näin saat varmasti hyödyllistä tietoa liittyen toimintaamme sekä politiikkaan yleensä.

Facebook.com/Sivulista
Instagram.com/Sivulista
Twitter.com/Sivulista
Pinterest.com/Sivulista
Linkedin.com/Sivulista

WhatsApp: 045 - 123456

Meille voit nykyään laittaa viestiä tulemaan myös kätevällä WhatsApp palvelulla. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin mahdollisimman nopeasti.

Kysyttävää

Voit lähettää myös aina viestiä mikäli sinulla on mitään kysyttävää toimintaamme tai politiikkaan liittyen yleisesti ottaen. Autamme erittäin mielellämme kaikissa mahdollisissa kysymyksissä toimintaamme liittyen.

Saat parhaiten yhteyttä jollain edellä mainituista keinoilla, vastailemme viesteihin aina mahdollisimman nopeasti.

Palaute

Otamme myös erittäin mielellämme vastaan erilaista palautetta toimintaamme liittyen. Palaute voi olla positiivista, kehittävää tai vaikka negatiivista, kaikki lasketaan.